T: +31(0)35 744 0164
F: +31(0)35 744 0165
MAIL@REYNEVELDADVOCATUUR.NL
Hoogwaardig én laagdrempelig

Staken advocatenpraktijk per 1 juni 2021

Per 1 juni 2021 zal ik mijn advocatenpraktijk beëindigen. Dat doe ik met enige spijt, afscheid nemen van cliënten is een verlies. Aan de andere kant kijk ik uit naar meer vrije tijd en ongestoorde vakanties. Uiteraard worden alle zaken op correcte wijze afgehandeld of overgedragen. Telefoonnumers en e-mailadressen blijven nog enige maanden actief.

‌Vanwege het staken van de dienstverlening neem ik geen nieuwe zaken meer aan. Ik wil alle cliënten van harte bedanken voor het vertrouwen dat ik kreeg. Advocaat zijn is een prachtig en dankbaar beroep gebleken.

Over Reyneveld

Reyneveld Advocatuur biedt effectieve en betaalbare rechtshulp aan bedrijfsleven en particulieren. U krijgt te maken met een goed bereikbare advocaat en contactpersoon. Rick Reyneveld vestigde zich als advocaat na een carrière in de ICT/Media industrie. In die periode heeft hij advocaten vanuit een klantperspectief ervaren. Daaruit is de visie en missie van Reyneveld Advocatuur ontstaan: advocatuur als vorm van dienstverlening, met slechts uw belangen voor ogen.‌‌

Uw zaak kosteloos beoordeeld

Het inschakelen van een advocaat is kostbaar. Het is daarom van belang dat u een weloverwogen keuze maakt. De kosteloze beoordeling van uw zaak door Reyneveld Advocatuur levert een belangrijke bijdrage. Zoeken we een minnelijke regeling, moet de wederpartij aangespoord worden het contract na te komen, of is een kort geding noodzakelijk om inbreuk op uw rechten te voorkomen? Reyneveld Advocatuur adviseert u.

U kunt kosteloze beoordeling van uw zaak krijgen op een van de volgende wijzen:

- Via e-mail gericht aan r.reyneveld@reyneveldadvocatuur.nl. U kunt daarbij eventuele overeenkomsten en ander bewijs als document bijvoegen.
- Door middel van een kennismakingsgesprek bij u of op kantoor te Huizen.
- Via een telefonische beoordeling.

Bereikbaarheid

Reyneveld Advocatuur houdt kantoor aan de Antoni van Leeuwenhoekhof 1 te Huizen. Bezoek alleen op afspraak. Er is aan de zijkant van het pand voldoende vrije parkeergelegenheid. Reyneveld Advocatuur is in principe zeven dagen van de week en ook ’s avonds telefonisch voor u bereikbaar. E-mailen is ook een prima optie: mail@reyneveldadvocatuur.nl.

Neem vandaag nog contact met ons op.
‌U bent van harte welkom!

Algemene voorwaarden
Continuïteit en vervanging
Klachtenregeling