T: +31(0)35 744 0164
F: +31(0)35 744 0165
MAIL@REYNEVELDADVOCATUUR.NL

MKB en ZZP-ers

Als ondernemer denkt u in termen van kansen, risico en kosten. U zoekt een advocaat die daarin met u meedenkt. Procederen blijkt in termen van kosten en baten niet altijd de beste optie te zijn. Een prachtig (al dan niet langdurig) juridisch steekspel tussen advocaten werkt niet altijd in uw voordeel.

Hoewel emoties een belangrijke rol spelen, is een adequate juridische analyse evenzeer belangrijk. Reyneveld Advocatuur analyseert, adviseert nuchter en denkt met u mee.

Uw belang en uw bedrijfsbelang is altijd leidend.

Particulieren

Reyneveld Advocatuur staat naast het MKB en ZZP-ers ook particulieren bij. Vaak zijn dat personen die te maken krijgen met auteursrechtinbreuk, een dispuut met een internetwinkel, smaad en laster en dergelijke. Voor particulieren geldt nog meer als voor ondernemers dat naast juridische kennis vooral het minimaliseren van juridische kosten van belang is. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Ook de korte communicatielijnen en beschikbaarheid in de avonduren zijn voor particulieren bijkomende voordelen van Reyneveld Advocatuur.

Neem vandaag nog contact met ons op.
‌U bent van harte welkom!

Algemene voorwaarden
Continuïteit en vervanging
Klachtenregeling